Decoraciķ
Decoraciķ
Qui som

ELS NOSTRES VALORS

- El client com a protagonista
- El factor humà en el servei
- Atenció personalitzada al client.


Missiķ.

A J. Busquets volem posar a l'abast dels nostres clients tota la varietat d'assegurances i productes finances que existeix al mercat, amb un clar fet diferenciador: l'assessorament personalitzat per a cadascun d'ells.  És aquí on rau el secret de poder oferir la millor relació cobertures-preu-servei.


Visiķ

J. Busquets és un grup de persones compromeses amb un alt nivell de qualitat en totes les fases dels serveis que ofereixen. Un equip que està convençut que tothom ha de tenir accés a les millor assegurances i productes financers al preu més competitiu del mercat. És per aquest motiu que els nostres agents t'assessoraran de manera exclusiva i només pensant en tu. Tindran en compte les teves característiques personals i faran un "vestit a mida" per a cada un dels productes financers ó d'assegurances que puguis necessitar, sigui quina sigui la teva edat i circumstàncies.

El nivell de qualitat en el servei arribarà a la cota màxima en el moment que més el necessites. A J. Busquets saben que el més important no es signar una pòlissa, sinó un servei eficient i ràpid en el moment que l'has de fer servir. J. Busquets posarà a la teva disposició tots els seus mitjans perquè et sentis en tot moment acompanyat en el moment d'informar un sinistre;  en aquest moment farem totes les gestions possibles en nom teu. A J. Busquets volem també assegurar la teva tranquil·litat.


Nosaltres

J. Busquets som una empresa de caràcter familiar fundada el 1981 per en Jaume Busquets i Maymo, adscrit al col·legi d'agents d'assegurances de Barcelona amb el nº 5417, juntament amb Rosa Maria Bellavista Casas.

A l'any 1983 esdevé com a nou soci el Sr. Joan Busquets i Bellavista corredor d'assegurances col·legiat amb nº 8418. L'empresa segueix un fort creixement tant en clients com amb quotes, i en el període de l'any 1990 incorpora com a nou soci el Sr. Josep Busquets i Bellavista (Col·legiat nº 65076).

Com a fet a destacar indicar la vinculació molt especial de J. Busquets amb tres entitats: AXA ASSEGURANCES, SABADELL ASSEGURADORA (ja desapareguda) i DEPSA (actualment ARAG) , que han estat un suport bàsic de gestió i servei.

Durant l'any 1997 Axa seguros nomena a Busquets i Bellavista S.L. Agent General de l'entitat AXA Assegurances, que es la màxima categoria que una agencia pot tenir dins l'entitat.

L'any 1999 es produeix la baixa en plantilla de Jaume Busquets i Maymo per jubilació d'aquest.

Durant l'octubre de 2000 entra en plantilla la primera empleada no membre de la família Busquets Bellavista, fins a conformar l'actual equip.


Enllaįos
• EQUIP
 
Productes
Vehícles Li oferim l'assegurança AUTO amb avantatges personalitzats a cada client, amb les millors garanties i serveis, perquè cada assegurat és especial.Particulars La més amplia oferta de serveis i productes asseguradors i financers per ajudar-lo a treure el major profit a la seva vida: Llar, Comunitats de propietaris, Embarcacions, Salut, Accidents, Assistencia en Viatge, Plans de Pensions, Inversions, Estalvi, Rendes, Defensa JurídicaEmpreses, Comerįos Li oferim tot el que necessita per impulsar el seu negoci, Assegurances i Serveis a la mesura de la seva Empresa: per Comerços i Oficines, per Petita i Mitjana Empresa, Tot Risc Construcció i Muntatge, Assegurances de Vida per a la protecció dels seus empleats, Assegurança d'accidents col·lectius, Retirada del carnet, Assegurances de Flotes, Vehicles Industrials ...
Busquets i Bellavista S.L. • Av Pi i Maragall 35 • 08140 • Caldes de Montbui • Telčfon 93 865 44 37 • Fax. 93 865 41 53 •  info@busquets.cat  • Nif. B61150074.