Decoraciˇ
Decoraciˇ
Novetats

Imatges


Dilluns, 20 de setembre del 2010
Avanš del 5e Estudi internacional d'AXA. ELS TREBALLADORS ENFRONT LA JUBILACIO.
L'edat desitjada per deixar de treballar es situa en els 59 anys. Augmentar la cÓrrega contributiva, la mesura millor vista en cas que estiguÚs en risc el sistema p˙blic de pensions.

Els treballadors espanyols es mostren totalment reticents a una possible pujada de l'edat de jubilació, segons es desprèn del V Estudi Internacional d'AXA sobre Jubilació, que analitza la visió de treballadors i jubilats de diversos països davant diversos aspectes relacionats amb aquesta etapa de la vida.

En concret, el 74% de treballadors espanyols manifesta la seva oposició a allargar l'edat legal per a la jubilació enfront de només un 9% que aprovaria aquesta mesura. Aquestes dades situen Espanya com el país europeu més reticent a aquesta mesura, molt per sobre del Regne Unit, França o Portugal, on l'oposició no supera el 55%. Únicament Alemanya i Itàlia, amb un 71% i 69% respectivament, obtenen un grau de rebuig similar al espanyol.

Els espanyols, a més, som cada vegada més reticents a allargar la vida laboral. Pel que fa a 2007 (any del IV Estudi) l'oposició a aquesta mesura ha augmentat en 19 punts percentuals (passant del 55% al 74%), gairebé en la mateixa proporció al descens dels que la recolzaven (baixant del 23% al 9%).

Preguntats sobre quina mesura veurien amb bons ulls per assegurar el futur del sistema públic de pensions, a diferència de la resta de la mostra internacional, els treballadors espanyols es decanten de manera aclara per l'augment de la càrrega contributiva per part de l'Estat, amb un 45%, el percentatge més alt de la mostra.

Mentrestant, un 33% prefereix decidir per si mateix i incrementar els seus estalvis particulars, sent aquesta l'opció preferida en la pràctica totalitat de l'els països estudiats. L'opció perllongar el temps de treball, ja sigui per decisió pròpia de l'empleat o per imperatiu de l'Estat (augmentant la edat legal), és l'opció escollida únicament pel 11% dels espanyols,
sent França amb un 21% el país amb més adeptes a aquesta solució.

Pel que fa a l'edat de jubilació, els treballadors espanyols consideren els 59 anys com l'edat ideal per retirar-se, encara que creuen que aquesta no arribarà fins als 64 anys, és a dir, 5 anys més tard del que desitjarien.

Així mateix, únicament el 40% dels espanyols jubilats ho va fer quan complir l'edat establerta, fet que explica que l'edat mitjana de jubilació a Espanya se situï entre els 61,5 anys, segons l'EPA, i els 63,7 anys segons la Seguretat Social.
 
Productes
VehÝcles Li oferim l'assegurança AUTO amb avantatges personalitzats a cada client, amb les millors garanties i serveis, perquè cada assegurat és especial.Particulars La més amplia oferta de serveis i productes asseguradors i financers per ajudar-lo a treure el major profit a la seva vida: Llar, Comunitats de propietaris, Embarcacions, Salut, Accidents, Assistencia en Viatge, Plans de Pensions, Inversions, Estalvi, Rendes, Defensa JurídicaEmpreses, Comeršos Li oferim tot el que necessita per impulsar el seu negoci, Assegurances i Serveis a la mesura de la seva Empresa: per Comerços i Oficines, per Petita i Mitjana Empresa, Tot Risc Construcció i Muntatge, Assegurances de Vida per a la protecció dels seus empleats, Assegurança d'accidents col·lectius, Retirada del carnet, Assegurances de Flotes, Vehicles Industrials ...
Busquets i Bellavista S.L. • Av Pi i Maragall 35 • 08140 • Caldes de Montbui • TelŔfon 93 865 44 37 • Fax. 93 865 41 53 •  info@busquets.cat  • Nif. B61150074.