Decoraciˇ
Decoraciˇ
Novetats

Imatges


Dimarts, 21 de setembre del 2010
AXA llanša una 'Asseguranša d'estudis'
La p˛lissa, dirigida a escoles i AMPA, garanteixen el futur escolar dels nens per uns 60 euros a l'any

L'asseguradora AXA ha llançat una "Assegurança d'Estudis" dirigit als centres escolars i les associacions de pares i mares que garanteix el futur escolar dels seus fills. Es tracta d'una pòlissa de vida risc col.lectiva que, per una mitjana de 60 euros a l'any, uns 15 cèntims al dia, cobreix les despeses escolars dels menors en cas de defunció o invalidesa del pare/ mare.

A través de les cobertures de la pòlissa, els menors tindran inclosos tots els costos d'escolarització, transport o activitats extraescolars, entre d'altres, fins a la finalització dels estudis en el centre al qual pertany.

La "Assegurança d'Estudis" d'AXA es pot subscriure de dues formes, mitjançant l'adhesió global del centre o de forma voluntària pels pares de cada menor a través de sistemes senzills de contractació. Quan el límit en despeses se situï en 100.000 euros per assegurat, un dels més amplis del mercat, es farà de forma automàtica. A més, pot subscriure's per a un dels pares o per a ambdós, elevant el límit de despeses fins l'import que es desitgi.

Per en Luis María Sáez de Jaúregui, responsable del negoci de Vida i Pensions d'AXA, aquest tipus d'assegurances "permeten als pares afrontar el futur amb més tranquil.litat ja que encara que el dia a dia no es pot controlar, sí que es pot protegir ". La "Assegurança d'Estudis" d'AXA és, a més, "un producte que ens reclamaven els nostres clients i que, estem convençuts, és dels més complet i competitiu de mercat ".

A través del "Assegurança d'Estudis" AXA ofereix, sense cost, un servei de segona opinió mèdica perquè l'assegurat, el seu cònjuge i fills menors de 21 anys puguin tenir accés a metges especialistes de prestigi en cas de malaltia greu ja diagnosticada. A més, i també de forma gratuïta, els assegurats en la pòlissa d'estudis tindran accés a l'assistència telefònica 24 hores on seran atesos per especialistes en medicina de família.
 
Productes
VehÝcles Li oferim l'assegurança AUTO amb avantatges personalitzats a cada client, amb les millors garanties i serveis, perquè cada assegurat és especial.Particulars La més amplia oferta de serveis i productes asseguradors i financers per ajudar-lo a treure el major profit a la seva vida: Llar, Comunitats de propietaris, Embarcacions, Salut, Accidents, Assistencia en Viatge, Plans de Pensions, Inversions, Estalvi, Rendes, Defensa JurídicaEmpreses, Comeršos Li oferim tot el que necessita per impulsar el seu negoci, Assegurances i Serveis a la mesura de la seva Empresa: per Comerços i Oficines, per Petita i Mitjana Empresa, Tot Risc Construcció i Muntatge, Assegurances de Vida per a la protecció dels seus empleats, Assegurança d'accidents col·lectius, Retirada del carnet, Assegurances de Flotes, Vehicles Industrials ...
Busquets i Bellavista S.L. • Av Pi i Maragall 35 • 08140 • Caldes de Montbui • TelŔfon 93 865 44 37 • Fax. 93 865 41 53 •  info@busquets.cat  • Nif. B61150074.