Decoraciˇ
Decoraciˇ
Novetats

Imatges


Dijous, 23 de setembre del 2010
Novetats SALUT 2010
L'avantatge de tenir l'asseguranša de salut AXA
Làser Verd

Aquesta tècnica de tractament, exclusiva per la hiperplàsia benigna de pròstata (HBP), suposa un gran avenç per al tractament d'aquesta patologia, que afecta milions d'homes a tot el món principalment per sobre dels 55-60 anys. 
És un procediment mínimament invasiu, que vaporitza el teixit prostàtic que comprimeix el conducte. Aquest mètode presenta nombrosos avantatges enfront de la resecció transuretral tradicional, ja que no produeix sagnat, el pacient té una recuperació més ràpida, i té menor risc d'efectes col.laterals com incontinència i impotència.

Aquesta cobertura s'inclou tant en les pòlisses de reembossament com les de quadre mèdic amb un període de carència de 6 mesos.

PET-TAC, PET-Colina PET-TAC, PET-Pujol

Tècnica diagnòstica que combina 2 estudis per la imatge: medicina nuclear, que mesura el metabolisme i el TAC, que ofereix les imatges anatòmiques. És útil per a la detecció de tumors i metàstasi i per avaluar els beneficis d'un tractament oncològic. És capaç de detectar tumors de menys d'1 cm. 
El PET-Pujol utilitza un altre marcador més sensible en la detecció de Recife del càncer de pròstata.

Aquesta cobertura s'inclou tant en les pòlisses de reembossament com les de quadre mèdic amb un període de carència de 6 mesos.

Novetats en cirurgia refractiva

Per tal d'incorporar dins de les garanties dels nostres productes els més nous serveis, hem inclòs per a l'any 2010 una sèrie d'avenços en la cirurgia refractiva. 
Les noves garanties són: LENT ICL, una alternativa de cirurgia per làser per a persones amb moltes diòptries o amb còrnia molt fina i el Zyoptix, un procediment de làser personalitzat per corregir els defectes de refracció (miopia, astigmatisme i hipermetropia)

Aquesta cobertura s'inclou les pòlisses de reemborsament. Amb un període de carència de 6 mesos.

Lents intraoculars multifocals

Les lents intraoculars són petites lents elaborades amb un material sintètic, que s'implanten en l'ull per a reemplaçar al cristal. Estan indicades quan les cataractes provoquen visió ennuvolada o si el cristalino ha perdut la flexibilitat per l'edat i no pot enfocar en la visió propera, trastorn que s'anomena presbícia.

Aquesta garantia s'inclou en les pòlisses de reemborsament, amb un període de carència de 6 mesos.

Radiofreqüència per al tractament del dolor

Es tracta d'un procediment percutani mínimament invasiu que consisteix en l'ús de corrent elèctric que produeix un bloqueig nerviós a nivell cervical, dorsal o lumbar. Es reserva per als dolors vertebrals crònics amb poca resposta als tractaments habituals.

Aquesta garantia s'inclou en les pòlisses de reemborsament, amb un període de carència de 6 mesos.

Ones de Xoc

Tècnica utilitzada com a alternativa a la cirurgia en patologies traumatològiques com calcificacions en l'articulació de l'espatlla, colze de tennista (epicondilitis) i de golfista (epitrocleitis), tendinitis del aquil · leu o rotular o necrosi articular.

Aquesta garantia s'inclou en les pòlisses de reemborsament, amb un període de carència de 6 mesos.

Esclerosi de varius

Tècnica pionera que consisteix a injectar una substància (polidocanol) que es converteix en microescuma a la vena varicosa, adherint-se a la paret interna i destruint el teixit. Es tracta d'un procediment indolor, ambulatori i que no requereix ni anestèsia ni repòs.

Aquesta garantia s'inclou en les pòlisses de reemborsament, amb un període de carència de 6 mesos.

Health Check

Consisteix en un qüestionari telefònic en profunditat amb l'equip d'AXA amb l'objectiu de revisar l'historial mèdic, les condicions físiques i l'estil de vida del client. 
El resultat és una descripció del seu estat de salut actual i un conjunt de recomanacions perquè l'assegurat cuidi la seva salut.  Per accedir a aquest informe només ha de trucar al 902404084 en l'opció de Salut / urgències i ORIENTACIÓ MÈDICA

 
Productes
VehÝcles Li oferim l'assegurança AUTO amb avantatges personalitzats a cada client, amb les millors garanties i serveis, perquè cada assegurat és especial.Particulars La més amplia oferta de serveis i productes asseguradors i financers per ajudar-lo a treure el major profit a la seva vida: Llar, Comunitats de propietaris, Embarcacions, Salut, Accidents, Assistencia en Viatge, Plans de Pensions, Inversions, Estalvi, Rendes, Defensa JurídicaEmpreses, Comeršos Li oferim tot el que necessita per impulsar el seu negoci, Assegurances i Serveis a la mesura de la seva Empresa: per Comerços i Oficines, per Petita i Mitjana Empresa, Tot Risc Construcció i Muntatge, Assegurances de Vida per a la protecció dels seus empleats, Assegurança d'accidents col·lectius, Retirada del carnet, Assegurances de Flotes, Vehicles Industrials ...
Busquets i Bellavista S.L. • Av Pi i Maragall 35 • 08140 • Caldes de Montbui • TelŔfon 93 865 44 37 • Fax. 93 865 41 53 •  info@busquets.cat  • Nif. B61150074.