Decoraciˇ
Decoraciˇ
Novetats

Imatges


Dimecres, 22 de setembre del 2010
UN MAL INICI D'ANY...
La celebraciˇ de festes en dates assenyalades pot generar situacions fora del nostre control. Les aglomeracions i problemes amb l'acondicionament dels locals poden agreujar les seves conseqŘencies.

La filla del nostre assegurat, juntament amb un grup d'amigues, estava celebrant l'entrada de l'any nou en una discoteca propera al seu domicili.

A la meitat de la festa, un tall en el subministrament elèctric va propiciar l'enuig d'alguns dels assistents, que com a reacció van procedir a llançar copes i gots de plàstic, abocant el seu contingut al terra de la sala.

Encara que el terra era antilliscant, l'acumulació de bosses de cotilló, confeti, gots, copes de plàstic juntament amb l'abundant líquid escampat, va propiciar relliscades i caigudes.

A conseqüència d'una de les caigudes, la filla del nostre assegurat va patir lesions de gravetat, al fracturar-se la ròtula del genoll dret.

En cap moment ni els serveis de neteja ni els cambrers de l'empresa havien actuat per intentar solucionar aquella situació de perill.

Declarat l'accident, DEPSA va iniciar la gestió de reclamació i davant la negativa per part de l'empresa i de la seva entitat asseguradora, de resoldre en via amistosa els danys i perjudicis ocasionats per les lesions, es va presentar reclamació judicial. Els informes mèdics acreditant les lesions sofertes i els testimonis aportats, que van declarar el mal estat del terra del local, van ser concloents.

La sentència dictada condemnar solidàriament a l'empresa organitzadora i la discoteca a indemnitzar la lesionada en 31.971 € en concepte de danys i perjudicis.

Amb la pòlissa Família DEPSA legal i la garantia reclamació de danys materials i corporals l'assegurada va estar sempre protegida i assessorada pel nostre equip de professionals
 
Productes
VehÝcles Li oferim l'assegurança AUTO amb avantatges personalitzats a cada client, amb les millors garanties i serveis, perquè cada assegurat és especial.Particulars La més amplia oferta de serveis i productes asseguradors i financers per ajudar-lo a treure el major profit a la seva vida: Llar, Comunitats de propietaris, Embarcacions, Salut, Accidents, Assistencia en Viatge, Plans de Pensions, Inversions, Estalvi, Rendes, Defensa JurídicaEmpreses, Comeršos Li oferim tot el que necessita per impulsar el seu negoci, Assegurances i Serveis a la mesura de la seva Empresa: per Comerços i Oficines, per Petita i Mitjana Empresa, Tot Risc Construcció i Muntatge, Assegurances de Vida per a la protecció dels seus empleats, Assegurança d'accidents col·lectius, Retirada del carnet, Assegurances de Flotes, Vehicles Industrials ...
Busquets i Bellavista S.L. • Av Pi i Maragall 35 • 08140 • Caldes de Montbui • TelŔfon 93 865 44 37 • Fax. 93 865 41 53 •  info@busquets.cat  • Nif. B61150074.